Nowe wydanie Wagi i Miecza

Listopadowe wydanie Wagi i Miecza już niebawem ukaże się w punktach sprzedaży!
Jeszcze tylko fotorelacja z dnia 11 listopada i gazeta sama będzie się drukować, a w niej…

No właśnie, czy zwróciliście uwagę, że wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych Czytelników z każdym numerem staramy się wzbogacić wydania WiM o kolejne szczegóły z życia mieszkańców strzyżowskiej ziemi, ubarwić gazetę ciekawymi felietonami i reportażami, pokazać różne oblicza życia społeczno-gospodarczego, a jeżeli jest ku temu sposobność rozweselić i zatrzymać w kadrze wspomnienia wszystko to co najcenniejsze w tym mieście, czyli naszych mieszkańców.

W kolejnym numerze znowu postaramy się Was pozytywnie zaskoczyć, a do tego mamy nadzieję, że nowa jakość i ilość rozmaitości przypadnie do serca stałym naszym bywalcom, a nawet dotrze do nowej grupy odbiorców.
Bo czym będziemy w przyszłości?
Kartką z historii zamkniętej w słowie i obrazie.
Nie dajmy o sobie zapomnieć!

Dlatego tym bardziej wszystkich chętnych do współpracy z gazetą, czy to w formie słownej czy fotograficznej serdecznie zapraszamy już dzisiaj.

Zdjęcia zamieszczone tutaj znajdziecie w październikowym wydaniu miesięcznika, a na aktualne wielobarwne wydarzenia musimy jeszcze chwilkę poczekać.